NextStepGlobal

🇬🇧

Me aitame su äril, astuda järgmise sammu.

Kui aastal 2023 toimus tarkvara maailmas täielik uuestisünd, ning samas oli inflatsioon nii kõrge et, väikeettevõtetel on järjest raskem leida lihtsateks töödeks töötajaid normaalse tasu eest. Otsustasime meie tulla turule teenustega mis võimaldaks ka väikeettevõtetel kasutada parimat tehnoloogilist lahendust.

Loosung et 'Me aitame su äril, astuda järgmise sammu.', ei ole ainult sõnakõlks. 30+ aastat kogemusi infotehnoloogia vallas, ning 20+ aastad kogemusi tarkvara arenduses on midagi mille vankri ette rakendamine jääb tavaliselt väikeettevõttele kättesaamatuks.

Me ei pruugi olla ärigeeniused ega turundus profid, aga profid oleme me siiski. Ja seda just tarkvara arenduses. Meie abi sinule on suuantud mõistliku hinnaga võimalustele, avades sulle võimalikud uuendused mida kasutada oma äri igapäeva protsessides. Saavutades nii kas tööjõukulude kokkuhoiu, või hoopis uue taseme, andes sinu ärile konkurentsieelise.

Selleks et meie koostöö sujuks, oleme ette valmistanud struktuuri ja protsessi. Kõik algab konsultatsiooni teenusega, kus me veedame koos terve päeva, kuulates sinu mõtteid ja andes vajadusel konstruktiivset tagasisidet. Päeva jooksul jõuame arutada erinevaid võimalusi ja lahendusi mis oleksid meile mõlemale jõukohased. Seega broneeri konsultatsiooni aeg julgelt.

Kui leiame konsultatsiooni käigus ühise plaani, kuidas edasi minna, siis jätkub meie koostöö juba konkreetse lahenduse nimel.

Olles elus kokku puutunud kõiksuguste väljakutsetega, oleme kindlad, et suudame sulle lahendust pakkuda kiirelt ning järgneva kahe kuu jooksul. Väga pikkadesse arendustesse me ei sooviks minna, kuna praktika näitab et siis hakkame me mõlemad kaotama aega ja raha. Arvestades tänapäevaseid võimalusi ning toetudes oma teadmistele, suudame kindlasti tarnida sulle mõistliku lahenduse, kulutades selleks maksimaalselt kuni kaks kuud.

Loe ka meie teisi artikleid ...

Räägime Tehis Intellektist

,

Kas Tehis Intellekt pole mitte lihtsalt meelelahutus ?

Kõik juba räägivad sellest, vaid vähesed mõistavad kuidas ta töötab. Ja pole ka ime, see on tegelikult päris keerukas. Aga pole mõtet muretseda, me ju kasutame oma arvuteid ja telefone ka iga päev. Ja vähesed meis mõistavad kuidas need seadmed oma asju teevad.

loe rohkem ...

Artiklid